Curse transport persoane

Cursele de transport internationale ale companiei noastre  catre Suedia se realizeaza cu autocare de inalta clasa  in conditii de maxima securitate si confort.

Cursa de transport persoane Bucuresti – Stockholm pleaca din Bucuresti in fiecare joi la ora 05:00 si sambata la ora 06:00 si ajunge in Stockholm sambata la ora 03:00 dimineata si luni la ora 01:00.

Stockholm, cea mai cautata destinatie in Suedia, este totodata si cel mai mare oras din Suedia, dar si resedinta regunii administrative Stockholm. Este situata la punctul de intalnire dintre lacul Mälaren si Marea Baltica. Cuprinde mai multe peninsule si 14 insule, care sunt legate intre ele printr-o serie de poduri si canale.

Pentru o lista detaliata de preturi a cursei Romania – Suedia puteti accesa pagina http://www.comati-psg.ro/Preturi-Curse_ro.html


Deoarece Comati isi respecta clientii sai , in timpul fiecarei curse de cu unul dintre autocarele companiei  veti primi gratuit cafea si un suvenir. Autocarele de transport persoane Scandinavia sunt climatizate, dotate cu toaleta ecologica pentru transport pasageri care se poate folosi in timpul mersului. De asemenea, in timpul calatoriei, pe televizoarele din fiecare vehicul vor fi difuzate filme, astfel timpul petrecut in autocar va parea mai scurt.