Transport Romania Suedia

Suedia

Suedia este un stat in Europa de Nord, situat in partea estica a peninsulei Scandinave, la tarmurile Marii Baltice . Aceasta tara a contrastelor cuprinde numeroase insule din Marea Baltica si are o populatie de aproximativ 8 878 085 de locuitori.  Cu o suprafata de 449 964 km² si un relief predominant de platou si de campie, Suedia adaposteste numeroase atractii turistice printre care si Stockholm, unul dintre cele mai frumoase orase din Europa .
Stockholm, capitala Suediei, situata de o parte si de alta a stramtorii Norrstrom  se situeaza in topul preferintelor vizitatorilor . Cu monumente precum Biserica cavalerilor, Biserica Sf. Nicolae, Casa nobililor (Riddarhuset), Palatul regal, Biblioteca Regala , Teatrul regal al Suediei si Muzeul de arta , Stockholm , reprezinta destinatia favorita a romanilor.

Transport Romania Suedia

Comati PSG intampina clientii sai cu o cursa directa de transport persoane Romania – Suedia.

Pentru a rezerva sau cumpara un bilet pentru cursa de transport Romania – Suedia puteti accesa site-ul www.comati-psg.ro .

Bilete transport Romania Suedia

Preturile pentru un bilet dus Romania Suedia incep de la 85 euro (bilet dus pentru copii intre 0 si 12 ani) si variaza in functie de necesitatile pasagerilor. Daca achizitionati un bilet de transport dus – intors  Romania Suedia cu o valabilitate de 30 zile si nu va puteti intoarce in aceasta perioada, puteti prelungi valabilitatea acestuia pana la 3 sau 6 luni, achitand doar diferenta de bilet. De asemenea, pe liniile de transport persoane catre Suedia si din Suedia, copiii si pensionarii peste 65 ani au reduceri la pretul biletelor.

Siguranta transportului Romania Suedia

Firma de transport persoane Comati PSG detine la ora actuala un parc cu autocare de inalta clasa si este principalul transportator pe ruta Romania Suedia din tara noastra. Transportul Romania  Suedia se realizeaza in conditii de maxima siguranta deoarece autocarele Comati respecta normele internationale de transport, staff-ul nostru este unul calificat iar echipa noastra va sta la dispozitie non-stop pentru orice tip de problema intampinati.

Autocarele puse la dispozitie pentru transport persoane sunt dotate cu scaune varianta “turistic”, reglabile si pe adancime si pe latime, rabatabile, cu sprijin pentru picioare, astfel incat sa va bucurati de conditii de transport excelente.

Daca aveti un laptop si doriti sa lucrati in timpul calatoriei spre Suedia  sau sa va scrieti amintirile din vacanta, va veti bucura sa aflati ca unele din autocarele Comati  pe ruta Romania Suedia , sunt dotate prize pentru incarcarea acestora.