Firma transport persoane

Firma de transport persoane COMATI PSG , cu sediul in Timisoara, detine la ora actuala un parc cu autocare de inalta clasa,  fiind specializata in transporturi internationale de calatorii pe liniile regulate Bucuresti – Stockholm, Bucuresti – Oslo, Bucuresti – Aalborg si Iasi – Aalborg.Companie  cu experienta de 20 de ani in transportul de persoane si parc auto propriu, putem pune la dispozitia clientului curse regulate catre tarile nordine cu plecare din Romania.

Comati isi extinde in fiecare an aria de acoperire astfel in 2011 a reusit sa transporte persoane din intreg teritoriul Romaniei catre Suedia si alte tari nordice. Comati PSG este astfel singura companie din Romania care realizeaza transport persoane cu autocare in Suedia si Scandinavia.

Activitatea principala a companiei noastre de transport este “Transport persoane Suedia“.

Pe viitor, firma de transport persoane intentioneaza asigurarea unor servicii complete clientilor sai, precum si dezvoltarea de activitati conexe transportului de persoane, care sa contribuie la sporirea eficientei, dar si la reducerea costurilor operationale si cresterea continua a nivelului serviciilor.

Comati PSG presteaza servicii de transport persoane intern si international, cu autocare performante de 60 de locuri, avand preturi competitive pe piata.