Transport persoane autocar

Conditii de transport persoane autocar

Persoanele care doresc sa calatoreasca cu autocarul catre Suedia trebuie sa respecte urmatoarele conditii de transport:

– Biletul de transport cu autocarul catre Suedia nu poate fi transmis altei persoane si trebuie sa fie prezentat la cererea personalului firmei sau a autoritatilor abilitate sa exercite controale.
-Renuntarea la calatorie spre Suedia si returnarea biletului de transport se poate face doar la agentia care a emis biletul
-Pentru rezervarile efectuate pe site-ul www.comati-psg.ro , este obligatoriu confirmarea acestora de catre clienti cu 48 ore inainte de plecarea cursei catre Suedia  din prima statie.
– Biletele de trasnport persoane Suedia pierdute sau furate nu se despagubesc
– Transportul bagajelor care depasesc cantitatea maxima admisa nu este garantat decat in limita spatiului disponibil din autocar.

Pot avea bagaje in cursele de transport persoane cu autocare ?

In costul biletului este inclus transportul unui numar de 50 kg de bagaj (2 genti de dimensiuni normale). Geanta cu documente si geanta cu mancare pot fi luate in autocar ca bagaje de mana. Bagajele vor fi depozitate in cala, iar in timpul calatoriei nu se va putea umbla la cala decat asistat de catre o persoana din cadrul echipajului.

Responsabilitati pasager in transport persoane cu autocare

Pasagerul care rezerva un bilet de calatorie pentru un alt pasager este responsabil fata de COMATI PSG de orice paguba produsa de acesta din urma. Copiii sub 18 ani trebuie sa calatoreasca insotiti de un adult si trebuie sa detina documentele necesare iesirii din tara atat pentru el cat si pentru insotitor.

– pasagerul trebuie sa detine asupra sa toate documentele de calatorie necesare
– persoanele care doresc sa calatoreasca spre Suedia cu autocarul trebuie sa se prezinte la punctul de imbarcare cu cel putin 30 de minute inainte de ora plecari
– pasagerul autocarelor Comati trebuie sa aiba grija sa de bagajele de mana pe tot parcursul calatoriei spre Suedia.  Compania noastra de transport persoane nu isi asuma responsabilitatile pentru furtul sau pierderea acestora.
– pentru calatoria cu autocarul catre Suedia este interzis fumatul si consumarea bauturilor alcoolice pe toata durata transportului

 

Conditiile si regulile de transport pe care trebuie sa le respecte calatorul se afla la bordul autocarului.