Transport international Suedia

Transport international Suedia

Comati PSG realizeaza saptamanal transport international de persoane in Suedia si este  partenerul dumneavoastra de calatorie cu autocarul spre Scandinavia acoperind toate destinatiile principale.
Firma noastra  va ofera servicii complete de transport  international persoane in Suedia. Flota noastra va sta la dispozitie si vine sa intampine toate cerintele dumneavoastra privind transportul de persoane si colete.

Daca aveti orice nelamuri si intrebari va stam la dispozitie non-stop la numarul  +40.723.450.475 . De asemenea daca intampinati greutati in a cumpara / rezerva un bilet online pentru transport international Suedia si doriti consiliere suntem in intampinarea dumneavoastra la numarul +46.(0)762.729.277 si la adresa de email : info@comati-psg.ro, rezervari@comati-psg.ro .

Transport international Suedia – Colete

Pe langa serviciul de transport persoane catre Suedia , Comati ofera clientilor sai posibilitatea de a trimite colete in orasele principale din Suedia: Stockholm, Malmo, Landskrona, Helsingborg, Ljungby, Vaxjo, Jonkoping, Linkoping, Norrkoping, Nykoping, Sodertejle si Sodertejle.

Valoarea transportului catre Suedia poate fi achitata si la destinatie.

Conditii pentru trimitere colet international in Suedia
Daca doriti sa trimiteti un colet trebuie doar sa va prezentati in statie la ora la care autocarul ajunge in orasul dumneavoastra.  Daca locuiti in alta localitate, atunci firma de curierat partenera va prelua coletul dumneavoastra chiar de la domiciliu. Destinatarul va putea prelua pachetul numai in baza unui act de identitate.

Activitatea de transport persoane Suedia fiind activitatea prioritara, serviciul de coletarie se va efectua doar in limita spatiului disponibil.

Tarifele pentru serviciul de transport international colet le veti gasi la bordul autocarelor Comati. Exista si posibilitatea de a plati la destinatie, o data cu predarea coletului. Acelasi lucru se aplica si pentru trimiterea coletelor din Suedia .

Bilete Transport international Suedia

Biletele pentru transport international Suedia se pot achizitiona fie telefonic  (+40 723 450 475 ) fie online , pe site-ul www.comati-psg.ro caz in care beneficiati de o reducere de 5% din valoarea biletului.

Pentru rezervarile facute pe site , este obligatoriu confirmarea acestora de catre clienti cu 48 ore inainte de plecarea cursei din prima statie.

Biletul de calatorie catre Suedia constituie dovada incheierii contractului de transport intre transportator si pasagerul al carui nume este inscris pe bilet. Biletul de calatorie este nominal. El nu poate fi transmis altei persoane si trebuie sa fie prezentat la cererea personalului firmei sau a autoritatilor abilitate sa exercite controale.